Verrassende acts in binnenstad Alkmaar [FOTO'S & VIDEO]

Zondag 22 oktober verraste Theater De Vest het winkelend publiek van Alkmaar met meer dan 100 optredens van 31 verschillende makers tijdens Vest in de Stad. In diverse winkels en openbare ruimtes waren er in de binnenstad van Alkmaar korte voorstellingen van  professionals en de top van de amateursector.

In de Grote Kerk waren er niet alleen bezoekers voor het Grote Raam, maar ook voor een optreden van het Nederlands Kamerorkest. Op de Laat brachten Pleun de Roode en Judith Schuur een fysieke voorstelling over eenzaamheid en vriendschap voor het raam van kledingzaak Tally-Ho. De twee tuinkabouters Perky en Fiddle zaten op de Laat in hun kruiwagens te wachten op een een wild, succesvol en opwindend leven.

De dansers van Vloeistof maakten de Langestraat even onveilig. Karlijn van Kruchten en Maxime Schräder van Collectief KARMA waren met hun Quarter life crisis te zien bij Bodycelli in het Fnidsen. Bij Kinki Kappers aan het Verdronkenoord verzorgde Trio Pletenitsa een optrede terwijl de klanten in de winkel geknipt werden.