Stichting Startersloket en Zaffier slaan de handen ineen om ondernemers te ondersteunen

Stichting Startersloket en Zaffier slaan de handen ineen om (startende) ondernemers te begeleiden naar succesvol ondernemerschap. Deze samenwerking komt voort uit de gezamenlijke wens om de kansen voor ondernemers en de arbeidsmarkt te vergroten.

Door de samenwerking krijgen (oriënterende en startende) ondernemers passende persoonlijke ondersteuning, waardoor ze goed voorbereid aan hun ondernemersreis kunnen beginnen.

Yaser Dara’ibaf, Clustermanager Inkomen van Zaffier, benadrukt dat deze samenwerking een aanvulling is op hun bestaande dienstverlening en inspeelt op de behoefte aan onafhankelijke en deskundige begeleiding voor een succesvolle start als ondernemer.

Het Startersloket biedt onder andere hulp bij het opstellen van ondernemingsplannen om de haalbaarheid van bedrijfsideeën in kaart te brengen en vergroot zo de kans op een succesvol ondernemerschap.

Deze samenwerking is beschikbaar voor inwoners van gemeenten zoals Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Den Helder, Heiloo, en Uitgeest.