BEATFM

Nieuwe uitkeringen Corona Herstelfonds Heiloo

Het college van Heiloo heeft besloten, conform het advies van het team Herstelfonds, € 17.525 te vertsrekken aan diverse initiatieven.

Er wordt een bijdrage van € 9.000 verstrekt voor de aanschaf van een duo-fiets voor algemeen gebruik door inwoners en hun mantelzorgers. Er komt € 4.600 beschikbaar voor het maken van een magazine ‘Vrijwillige Inzet Heiloo’ voor en door vrijwilligers.

Voor advertentieruimte ter ondersteuning van Heilooër restaurants bij de verkoop van een gezamenlijk kook- en receptenboek wordt € 675 vrijgemaakt, evenals artikelen om kleine ondernemers een hart onder de riem te steken ter waarde van € 500.

In contentmanagement van de website www.natuurlijkheiloo.nl en het bijbehorende Facebookaccount voor het onderdeel Herstelfonds wordt maximaal € 2.750 gestoken.

Er wordt geen bijdrage uit het Herstelfonds verstrekt voor de plaatsing van een buitensporttoestel van een ondernemer. Er wordt wel een eerder toegekende bijdrage van € 9.500 uit het Herstelfonds uitgekeerd aan de Muziek- en Dansschool voor een extern advies over fondsenwerving en positionering podiumkunstenschool.

 Drie sportverenigingen met eigen accommodatie worden financieel ondersteund door een bijdrage uit het Herstelfonds voor in totaal € 13.754.