Muzikaal Kerstfeest Koor Piccolo Heiloo

Op zaterdag 16 december wordt er in de Witte Kerk in Heiloo een muzikaal Kerstfeest georganiseerd. Koor Piccolo Heiloo organiseert dit jaar een bijzonder concert met als uitgangspunt dat het vieren van Kerst kansen biedt om stil te staan bij waarden van verschillende soort en gewicht. Koor Piccolo zal het 12e deel uit The Armed Man, het Benedictus, van componist Karl Jenkins uitvoeren, een stuk voor groot koor en orkest dat voor koor Piccolo gearrangeerd is door Hendrik Jan Bosma. 

Donna Musica neemt de begeleiding van dit muziekstuk voor haar rekening. Het muziekgezelschap Donna Musica, onder andere bekend van de indrukwekkende voorstellingen “Het Achterhuis” en “De vergeten Diva”, zal zowel begeleidend als solerend optreden. Ook is er poppenspel met als onderwerp Kerst, Klimaat en Oekraïne.

De aanvang van het evenement is om 20.00 uur en kaarten voor volwassenen kosten € 12,50. Kinderen tot 14 jaar betalen € 7,50. Kaartprijzen zijn exclusief. € 0,75 administratiekosten en zijn alleen digitaal te bestellen via www.koorpiccolo.nl.