Muziekfeest 125 jaar Eensgezindheid in de Cultuurkoepel Heiloo

Op zaterdag 21 oktober geeft Eensgezindheid ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan een muziekfeest in de Cultuurkoepel te Heiloo. Tezamen met enkele eervolle muzikale gasten en de ondersteuning van toneelvereniging Falkland wordt er van 14.00 tot 17.00 uur een muziekfeest georganiseerd voor jong en oud.

Het grootorkest van Eensgezindheid heeft orkestleden die ook in andere muziekensembles spelen. Jazzband DixieFun en Boerenhofkapel De Kinkeluters zullen daarom ook aan dit evenement meewerken. Zij spelen verschillende muziekstijlen variërend van Dixieland (oude Jazz) tot Nederlandstalige meezingers (Evergreens).

Tezamen zullen deze ensembles op dit evenement een groot eensgezindheid gevoel bewerkstelligen. De organisatie van dit evenement is in handen van de concertcommissie van Eensgezindheid Heiloo.

Tickets (incl. 1 consumptie) voor dit concert zijn aan de zaal te verkrijgen voor € 10,- p.p. maar als u vooraf reserveert via Cultuurkoepel Heiloo of www.mv-eensgezindheid.nl dan betaald u slechts 7,50 p.p. Donateurs krijgen gratis toegang tot dit concert. De zaal is open vanaf 13.30 uur.