De gemeente Heiloo zoekt nieuwe kinderburgemeester voor komend schooljaar

Sinds twee jaar kent Heiloo een kinderburgemeester. Afgelopen twee jaren heeft Jayden de Vries deze rol vol enthousiasme vervuld. Hij gaat echter na de zomervakantie naar de middelbare school, dus zoeken wij een nieuwe kinderburgemeester voor het schooljaar 2022-2023.

De kinderburgemeester helpt burgemeester Mascha ten Bruggencate bij verschillende bijeenkomsten en activiteiten. Bijvoorbeeld bij Koningsdag, het ontvangen van Sinterklaas, Dodenherdenking, het uitreiken van de lintjes en het bezoeken van bijvoorbeeld scholen en sporttoernooien.

De kinderburgemeester vertegenwoordigt bovendien de kinderen van Heiloo over onderwerpen die zij belangrijk vinden en waar zij aandacht voor willen.

Je kunt kinderburgemeester worden als:- je in de gemeente Heiloo woont;- je op dit moment leerling van groep 7 bent (volgend schooljaar groep 8);- je het leuk vindt om met mensen om te gaan, kinderen en volwassenen;- je graag betrokken bent bij onderwerpen die in Heiloo spelen; - je graag je mening geeft.

Oproep voor nieuwe kinderburgemeester. Kinderen die in Heiloo wonen en dit jaar in groep 7 van de basisschool zitten (volgend jaar groep 8), kunnen solliciteren naar de rol van kinderburgemeester voor het schooljaar 2022-2023.