Theateragenda BE@TTV begin mei [VIDEO]

De Theateragenda van begin mei op BE@TTV met voorstellingen in De Vest in Alkmaar, Cool in Heerhugowaard en het Kennemer Theater in Beverwijk.

Jandino Asporaat komt op donderdag 7 mei met zijn theatershow: ‘Hoe Dan Ook’ naar Theater De Vest in Alkmaar.

Pink Project heeft de afgelopen jaren laten zien geweldig uit de voeten te kunnen met het repertoire van Pink Floyd en behoort tot de betere tributebands ter wereld. Vrijdag 8 mei te zien in Alkmaar in De Vest.

Afgelopen seizoen was Glennis Grace voor het eerst in het theater te zien. De lovende recensies, enthousiaste reacties en volle zalen smaakten naar meer en dus gaat Grace opnieuw op theatertournee. In haar nieuwe show, ide op woensdag 13 mei Theater De Vest aandoet, neemt ze je mee op een muzikale reis door haar leven.

Bas Hoeflaak en Peter van de Witte leerden elkaar kennen op de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en besloten na de opleiding samen als Droog Brood verder te gaan. 'Kissy Kissy' is het achtste theaterprogramma van het cabaretduo en is 13 mei te zien in Cool in Heerhugowaard.

In het Kennemer Theater is Vrijdag 8 mei Internationaal Danstheater Crazy Blues te zien. ‘Crazy Blues’ is een eerbetoon aan de blues in het algemeen en aan bluesvrouwen in het bijzonder. In het diepe zuiden van de VS was de blues voor de slaven op de katoenplantages dé muziek- en dansvorm om hun gevoelens in kwijt te kunnen en hun leed te verzachten. Met die gedachte in het achterhoofd werden de dansers van het Internationaal Danstheater uitgedaagd uiting te geven aan hun diepste motivatie om te bewegen, te dansen. Ze worden live begeleid door zangeres en actrice Joy Wielkens.