BE@TTV Theateragenda van eind april en begin mei [VIDEO]

De BE@TTV Theateragenda van eind april en begin mei, met voorstellingen in Cool in Heerhugowaard, De Vest in Alkmaar en het Kennemer Theater in Beverwijk.

Van "Space Oddity" tot "Heroes" en van "Let's Dance" tot "Hello Spaceboy", de muziek van living legend David Bowie vormt voor velen de soundtrack van hun leven. Kriskras door tijd en ruimte neemt de groep Echo Bowie u mee op reis langs diverse periodes uit de carrière van de grootste innovator van de popmuziek. De band rockt, funkt en croont zijn weg door veertig jaar pophistorie, maar vertolkt de muziek altijd anno nu. Echo Bowie is zondag 26 april te zien in theater Cool in Heerhugowaard.

Nico Dijkshoorn treedt graag op en het liefst in het theater. Na de succesvolle shows "Ook voor vrouwen" (met Leon Verdonschot) en "Matennaaiers" (met Ronald Giphart) durft Nico het eindelijk alleen. Niets staat vast maar houd rekening met razende gedichten, eigen liedjes, dansjes, iets met poedels, uitwisselen van recepten en voorlezen in het licht van een klein lampje. 7 mei te zien bij Cool in Heerhugowaard.

Vrijdag & Sandifort staan op 1 mei op het podium van De vest in ALkmaar. Alleskunners Vrijdag & Sandifort hebben de lach aan hun kont hangen. Met hun vorige voorstelling ‘Hulphond’ scoorden ze een daverende vijfsterrenhit. In ‘Lo¨yly’ krijg je een stortvloed aan gemankeerde en absurde types over u heen geplenst. In adembenemend tempo zullen ze je laten lachen, ontroeren en verbazen. En dit keer gaat het duo verder dan voorheen. Vrijdag & Sandifort gaan met de billen bloot, op zoek naar écht contact.

Van der Laan & Woe komen zaterdag 2 mei naar Theater De Vest in Alkmaar. Je kent ze van het tv-programma ‘De Kwis’. De Neerlands Hoop-winnaars werden met ‘Buutvrij’ genomineerd voor de Poelifinario voor beste voorstelling van het seizoen. Nu komen zij met hun nieuwe voorstelling ‘Alles eromheen’. En daarin pakken ze opnieuw groots uit. Met muzikale acts, ijzersterke scènes en ‘Alles eromheen’.

De Simon & Garfunkel Revival Band is één van de betere tributebands. In ‘Feelin’ Groovy’ laten Michael Frank en Guido Reuter en hun band horen wat een geweldige muziek het legendarische singer-songwritersduo gemaakt heeft. Geniet van ballads als ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’ en uptempo klassiekers als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. Zaterdag 2 mei te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk.