BE@TTV expo agenda voor april [VIDEO]

Je kijkt naar de BE@TTV Expo agenda met exposities in Heiloo, Bergen, Castricum en Alkmaar.

Bij Rozing Dromen & Wonen is werk te zien van Marc Lange. De schilderijen van Lange zijn modern, spannend en speels. Heldere sprekende kleuren zorgen voor levendigheid. De abstracte doeken zijn dynamische composities met diepte, bewegng en snelheid. Lange smeert, veegt, slaat en gooit de verf op het doek en gebruikt zo nu en dan een kwast. Dit alles om tot verrassende effecten te komen.

Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum is hét vertrekpunt voor een bezoek aan het Noordhollands Duinreservaat. Er is bij de Hoep een Interactieve, vaste expositie te zien. Daar ontdek je hoe PWN ervoor zorgt dat er elke dag weer schoon en lekker drinkwater uit de kraan komt.

Tot 16 april is de tentoonstelling Touchdown van de in 1977 in Georgië geboren Giorgi Shengelia te zien in Museum Kranenburgh in Bergen. Hij woont en werkt sinds 2003 in Bergen. Zijn schilderijen zijn veelal thematisch en conceptueel.

Tot en met 14 april laat Carola Popma houtdrukken zien in het Grafisch Atelier Alkmaar. De titel van de tentoonstelling is ‘Transcripties’. Een terugkerend motief in het werk van Carola Popma is haar gebruik van pictogramachtige vormen. Duidelijk en kernachtig qua beeld, maar niet altijd gemakkelijk te interpreteren.