BE@TTV Expo agenda voor Heiloo en de regio [VIDEO]

Een nieuwe BE@TTV Expo agenda met exposities in Het Kruithuisje in Alkmaar, De Buitenkans in Heiloo, De Kapberg in Egmond aan den Hoef en Kranenburgh in Bergen.

In maart is in Galerie Het Kruithuisje aan het Clarissenbolwerk 1 in Alkmaar werk van Anke van den Bosch-Onrust te zien. Stichting Kruithuisje wil met de evenementen en activiteiten die het organiseert een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het culturele bewustzijn van de Alkmaarse bevolking.

Tot en met zondag 29 maart wordt door Galerie De Buitenkans een expositie georganiseerd met werken van Astrid Greijer, Wilco Kostelijk, Maniet Voets en Pam Leavy in de Trog. Maniet Voets schilderijen springen zo vrolijk in het oog, dat niemand er aan voorbij kan lopen zonder te kijken. Dieren en fantasiefiguren voeren de boventoon in haar schilderijen. Wilco Kostelijk maakt kunst uit stalen materialen en woudhoutresten.

Bij Galerie De Kapberg in Egmond aan den Hoef is tot en met 5 april een nieuwe expositie te zien. Arjen Baars brengt schilderijen, Eric van der Wal brengt grafiek en boekjes, Marjan de Voogd ingekleurd porselein en Hans Houwing kunstobjecten. Galerie De Kapberg is geopend op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.
 
Een expositie van pentekeningen van Pieter Ellen is tot en met 15 maart te zien bij Kranenburgh. Pieter Ellen was fantasierijk, humoristisch en soms een beetje stout. Dat is de wereld die Pieter Ellen zo’n twee- tot driehonderd jaar geleden op papier zette.