BE@TTV Theateragenda van eind maart [VIDEO]

Dit is de BE@TTV Theateragenda, met voorstellingen in De Vest en Victorie in Alkmaar, Cool in Heerhugowaard en het Kennemer Theater in Beverwijk.

De familietheater voorstelling 'Nijntje viert feest!' is zondag 22 maart te zien in Theater De Vest. In ‘nijntje viert feest’ komt de hele konijnenfamilie naar het theater: vader Pluis, moeder Pluis, opa en oma Pluis en natuurlijk nijn en haar beste vriendin Nina. Ivo de Wijs vertaalde de verhalen van Dick Bruna naar speelse en herkenbare liedjes.

Vijftien jaar na haar uitspraak dat ze waarschijnlijk wel in de goot zou eindigen, kijkt Karin Bloemen hoe het ervoor staat. In 'Witte Nar' (een bijnaam die ze kreeg omdat ze als kind al zo fijn ko sarren en narren) krijg je antwoord op deze vraag. Verpakt in een show zoals je die van haar gewend bent en begeleid door een viermansband. Dinsdag 31 maart te zien in Cool in Heerhugowaard.

21 maart staat Nathalie Baartman op het podium van het Kennemer Theater in Beverwijk. In ‘Louter’ gaat Nathalie Baartman verder waar ze gebleven was, onhandig, charmant, met mooie liedjes en originele ideeën om het leven een stukje gewoner en gezelliger te maken. ‘Louter' is een programma met hilarische momenten, maar Baartman laat zich ook van een serieuze kant zien in een persoonlijk en evenwichtig programma…met ijzersterke verhalen.

René Froger keert na zes jaar terug in de Nederlandse theaters met de gloednieuwe show ‘30 jaar Hits in Concert’, waarin hij terugblikt op drie decennia tophits. Begeleid door een orkest en natuurlijk de Frogettes laat de populaire zanger in deze personality-theatershow nog maar eens zien waarom hij al dertig jaar aan top van de showbizz staat. Vrijdag 27 maart is hij te zien in Beverwijk in het Kennemer Theater.

Na de De Deeldeliers, een film over zes mannen die een nacht al jammend in een studio vertoeven, is er nu de live tour.  Jules Deelder, Bas van Lier, Boris van der Lek en Erik Kooger vormen een kwartet dat jazz ademt en ze spelen vooral old School Jazz. 13 maart zijn de heren te zien in Victorie in Alkmaar.