Theateragenda 2e week van maart [VIDEO]

Kijk naar de BE@TTV Theateragenda van begin maart met voorstellingen in de Beun in Heiloo, De Vest in Alkmaar, Cool in Heerhugowaard en het Kennemer Theater in Beverwijk.

Speciaal voor normale mensen presenteert absurdist Ronald Snijders vrijdag 20 maart in De Beun een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd.

‘Dansen op een glazen plafond’ is een unieke bundeling van sterke vrouwen, waaronder Sanne Wallis de Vries. Vrouwen die hun talent vol elan en overtuiging vieren tijdens een verrassende en zeer veelkleurige avond. 10 maart te zien in Theater De Vest.

Claudia de Breij brengt op 11 maart de reprise van Teerling naar Theater De Vest in Alkmaar.
cool

De nieuwe show van Plien & Bianca heet 'Gaat het nog door?'. Dat is een avond een unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. 9 en 10 maart staat het duo op het podium van Cool in Heerhugowaard.

The 80th Anniversary Concert van Elvis is op 15 maart te zien in Cool.

Motown Records is een van de belangrijkste onafhankelijke platenlabels ooit. met hits van The Four Tops, The Supremes, The Temptations en The Jackson Five is de muziekvoorstelling ‘Magic of Motown’ op 7 maart te zien in het Kennemer Theater.