Theateragenda van begin maart [VIDEO]

De BE@TTV Theateragenda van begin maart met voorstellingen in De Vest, Cool en het Kennemer Theater.

Roué Verveer is terug met zijn voorstelling "FF wat anders". In zijn zesde show heeft hij het roer desalniettemin omgegooid en komt de stand-upper in hem naar boven. Woensdag 4 maart staat hij op het podium van Theater De Vest in Alkmaar.

Suzan Seegers brengt in haar nieuwe voorstelling 'Suus zingt Toon' een ode aan haar beroemde streekgenoot en inspirator Toon Hermans. “Bij vlagen is het niet de zangeres die op het podium staat, maar de grote cabaretier. 6 maart te zien in De Vest in Alkmaar.

Tineke Schouten vertoeft al jaren elke zomer bij familie in het bruisende en dynamische Miami. Daar heeft ze een team van entertainmentspecialisten aangetrokken om haar te adviseren bij het maken van dé ultieme theatershow. En dat betekent natuurlijk: big, bigger, biggest en glitter en glamour. 7 maart komt Tineke naar De Vest in Alkmaar.

O'G3NE, winnaar van The Voice Of Holland 2015 komen op vrijdag 6 maart naar Theater Cool in Heerhugowaard. De zusjes Lisa, Amy & Shelley verzorgen dan een optreden met als voorprogramma van Wies en de liefde.

Tien jaar deed Micha Wertheim er alles aan om het je naar de zin te maken. Zijn nieuwe voorstelling maakt hij echter niet voor zijn publiek. Je mag er bij zijn, je mag er een mening over hebben, maar val hem er niet mee lastig. Dit keer speelt Micha Wertheim namelijk ‘Voor Zichzelf’. Op zaterdag 7 maart Theater Cool.

Singer-songwriterWie Niels Geusebroek, onder anadre bekend van zijn hit 'Take Your Time Girl’ komt met zijn theatertour naar het Kennemer Theater in Beverwijk. Met zijn show 'Here Am I' staat Niels met zijn band vrijdag 6 maart hier in het theater en laat onder andere zijn hits en zijn nieuwe single ‘’We Are’’ in een persoonlijke show horen.