Nu ook BE@TTV op glasvezelnetwerk in Heiloo

Na een jaar van onderhandelingen is de lokale omroep van Heiloo, BE@TFM en BE@TTV, eindelijk ook te ontvangen op de glasvezelkabel van Heiloo.

Sinds enige jaren is de televisie in Heiloo niet alleen maar te verkrijgen door Ziggo. In Heiloo is namelijk enige jaren geleden glasvezel aangelegd om het aanbod van radio, televisie en internet te vergroten en het alleenrecht van Ziggo te verminderen.

Doordat er nu meer aanbieders zijn, moet het signaal van BE@TTV en BE@TFM dus ook naar de glasvezel providers. En dat is nu ook gelukt voor het glasvezelnet van KPN en dus ook Telfort.

Vanaf heden kan BE@TTV ontvangen worden op kanaal 290 van je digitale ontvanger KPN en Telfort. Bij T-Mobile en Vodafone is BE@TTV te ontvangen op kanaal 762. Ons tweede radiostation, Radio De Blauwe Tegel, welke uitsluitend Nederlandstalige muziek ten gehore brengt, zit ook op het glasvezelnetwerk en wel op kanaal 790.

De omroep moet binnenkort ook via de overige glasvezelnetwerken te ontvangen zijn. Uiteraard houden wij je hiervan op de hoogte. Mocht je nog op of aanmerkingen hebben over BE@TFM of BE@TTV, mail ons dan op info@beatfm.nl.

BE@TTV is ook te ontvangen via de Lokale Omroep OTT-app die beschikbaar is in de App Store en Google Play Store. Via deze app is BE@TTV zichtbaar via diverse Smart-tv’s en op Android- en iOS-devices.