BEATFM

Festival Willibrordus Draait Door met Victor Posch in Cultuurkoepel Heiloo [VIDEO]

Na de succesvolle eerste editie van afgelopen jaar krijgt festival Willibrordus Draait Door een vervolg in en rond de Cultuurkoepel in Heiloo. Het is een driedaags afwisselend, inspirerend en kleurrijk festival met voor ieder wat wils.

De programmering is nog volop in ontwikkeling. Willibrordus Draait Door biedt ook ruimte aan (spontane) acts en optredens van musici, zangers en theatermakers uit de regio.

De organisatie van festival Willibrordus Draait Door is een samenwerkingsverband tussen de Cultuurkoepel, stichting Kunstgetij en stichting De Buitenkans.

Allen zijn gevestigd op landgoed Willibrordus, de locatie van het festival. Landgoed Willibrordus staat bekend als het GGZ-terrein in Heiloo en heeft nog steeds een verzorgende en begeleidende functie voor cliënten. Maar er gebeurt meer.

Landgoed Willibrordus is volop in ontwikkeling. Het hoofdgebouw, voorheen hoofdkantoor van GGZ NHN, is nu Willibrordus Business Centrum en biedt plaats aan vele ondernemers. De kapel maakt tegenwoordig naam als Cultuurkoepel en organiseert met succes concerten, evenementen en congressen.