GroenLinks weer actief in Heiloo

zaterdag 09 januari 2021 09.59 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 09 januari 2021 10.10 uur | auteur: BEAT FM

Drie bestuursleden uit het provinciaal bestuur hebben in het najaar van 2020 het initiatief genomen om GroenLinks in Heiloo nieuw leven in te blazen: Heilooër Margriet Luttikhuizen, Hannie Lutke Schipholt (fractievoorzitter Castricum) en Alkmaarder Maarten Schollaardt.

Zij kregen al snel hulp van Roy Seignette, raadslid in Alkmaar, en Astrid Zuurbier, geboren Heilooër en oud-bestuurslid van GroenLinks Alkmaar.

Inmiddels hebben vijf plaatselijke leden zich aangesloten: Guido Haullussy, Mariette Huisjes, Nathalie Leeflang en Pieter de Vries.

Zij zetten zich samen met de bestuurders in om deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 voor te bereiden.

De lancering van GroenLinks Heiloo is op donderdagavond 28 januari, indien mogelijk, in De Cultuurkoepel op het Willibrordusterrein. Tijdens de bijeenkomst komen politiek actieve leden vertellen hoe zij het verschil maken: in de landelijke politiek, in de regio en bij buurgemeenten. Ook wil de partij van leden en sympathisanten in Heiloo horen wat zij belangrijk vinden. In verband met de beperkte groepsgrootte is aanmelden noodzakelijk via groenlinksheiloo@gmail.com.