BEATFM

Inschrijving Kunstparade Heiloo 2020 geopend [FOTO'S & VIDEO]

De Kunstparade Heiloo 2020 zal in het laatste weekend van juni worden gehouden: van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.

Verreweg de meeste locaties, zoals de Cultuurkoepel, de Witte Kerk het Gemeentehuis, het Kunstplein in het PCC, de Bibliotheek, en allerlei ateliers en winkels, gaan drie dagen open.

Sommige deelnemende locaties zullen op vrijdag dan wel zondag niet toegankelijk zijn.

De organisatie roept beeldend kunstenaars en muzikanten op zich in te schrijven via de inschrijfformulieren op de website kunstparadeheiloo.nl. Exposeren tijdens de Kunstparade kan in het eigen atelier of solo.

Er kan ook ingeschreven worden op een speciale locatie, zoals bijvoorbeeld de Bibliotheek Heiloo waar plaats is voor circa 10 kunstenaars en de Witte Kerk waar plaats is voor circa 6 kunstenaars.

Ook kunnene r ongeveer 25 geselecteerde kunstenaars in de Cultuurkoepel exposeren.

Daarnaast is er voor ongeveer 6 geselecteerde kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren in het Gemeentehuis van Heiloo en kunstenaars die werk maken dat niet hangend geëxposeerd hoeft te worden, kunnen zich inschrijven voor het Kunstplein.

Muzikanten kunnen zich inschrijven voor de Cultuurkoepel, Bibliotheek Heiloo of een zelfgekozen en -geregelde locatie.

Het bestuur en alle vrijwilligers van de Kunstparade Heiloo kijken er naar uit om u eind juni te ontvangen en samen met u een groot succes van de Kunstparade 2020 te maken!