BEATFM

HZV Heiloo pikt puntje mee bij directe concurrent Texel ´94

Voetbalvereniging HZV uit Heiloo heeft vrijdag met enige moeite en geluk een puntje weten binnen te halen bij directe concurrent Texel ´94.

De thuisclub had vele mogelijkheden tot scoren, vooral in de tweede helft, maar kwam niet goed tot afmaken.

De Texelaars kwamen in de wedstrijd al snel op een 1-0 voorsprong, maar HZV wist knap terug te komen.

Daarna kwam Texel '94 opnieuw op voorsprong. Aan het begin van de tweede helft werd HZV vastgezet op eigen helft en wist Texel '94 de voorsprong uit te breiden naar 3-1.

Vijf minuten voor tijd lukte het de ploeg uit Heiloo om de wedstrijd verrassend om te buigen van een achterstand in een 3-3 gelijkspel.

Door deze uitslag blijft HZV, met één punt minder dan Texel, de nummer vier in de competitie.