Succesvolle clubkampioenschappen Trias Heiloo ondanks slecht weer

woensdag 09 oktober 2019 08.24 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 25 februari 2020 15.36 uur | auteur: BEAT FM

Zondag 6 oktober was het weer tijd voor de traditionele Clubkampioenschappen. Het was een regenachtige dag en koud.

Bij de senioren deden Lars Groot, David Bastiaansen en de dames Emma van der Pal, Marloes Laan en Melanie van der Most mee. Sander Koenz kwam als enige uit voor de A-junioren.

Jens Oosterink won zilver en Ole van Tiel het brons. Bij de dames behaalde Ilja Koelink met 1923 punten de eerste plaats, Pleunie Burgering werd tweede en Puck Kruize won het brons.

Bij de junioren-C mannen gingen 9 atleten van start. Luuk Hoogland won de meerkamp overtuigend met maar liefst 3241 punten. Pekka van der Zwan, werd tweede en Gijs van der Kolk behaalde heel knap de derde plaats.

Iris Kramer won bij de dames met 2643 punten. Resa Witte werd tweede en Fiep Adrichem derde. De junioren D1 en D2 strijden zij-aan-zij. Bij de jongens behaalde Ties Oosting op de meerkamp met 2394 punten het goud.

Skip Blok, die ook nog eens een supersnelle 800 meter liep, werd tweede; op de voet gevolgd door Jeroen Kalverdijk, die heel sterk was met het speerwerpen en 21,52 meter worp. Bij de meisjes werd Donna Vrees eerste, Fien van Hove, met een snelle tijd op de 800 meter van 3,04 minuut tweede en Jasmien van der Kolk behaalde het brons (bron: Trias/Eline Koenz),