Kerstagenda voor Heiloo en de regio [VIDEO]

vrijdag 07 december 2018 12.51 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 07 december 2018 12.52 uur | auteur: BEAT FM

Dit is de BE@TTV Kerstagenda voor Heiloo en de regio.

Tot en met 24 december is er een Kerstmarkt bij Kwekerij de Buitenkans. Daar zijn kramen met voor iedere wat wils, zoals woon- en tuindecoratie, kerstbomen, kerststukjes, sieraden en andere kerstartikelen, deels gemaakt door cliënten van de GGZ.

Zaterdag 15 december is op het Waagplein en zondag 16 december in de Oude Stad en op het Waagplein de 5e editie van de Winterfair plaats.

De ruim 80 winkeliers en de horecagelegenheden hebben de deuren geopend en velen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd.

Daarnaast zijn er een tal van extra standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere winterse producten.

Om de wintersfeer te vergroten, is er volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en zijn er mooie decoraties aanwezig.

Van 20 tot en met 23 december is er ook een Kerstmarkt op het Waagplein met diverse kramen.

24 december is de Nederlandse vocalpopgroep De Meisjes met de Wijsjes in de Cultuurkoepel in Heiloo te zien en te horen met de nostalgie van het Nederlandstalige lied.

Tijdens de kerstdagen is er ook een Kerstmarkt en schaatsbaan in Charels Dickenssfeer in Heiloo bij Winkelcentrum 't Loo. Ook is op 12, 15, 19, 22 en 23 december het Kersthuis geopend met allerlei activiteiten.