Expositie Galerie de Buitenkans Heiloo

woensdag 07 november 2018 13.39 uur | laatst gewijzigd: woensdag 07 november 2018 13.40 uur | auteur: BEAT FM

Bij Galerie de Buitenkans in Heiloo is tot en met 18 november een nieuwe expositie te zien. Kunstenaars Teddy Reinders, Gerda Velzeboer en Jeanice Fabienne tonen hun werk in de Trog aan de Bullaan 4.

Jeanice Fabienne ontdekt in Amsterdam de kunst- en theaterwereld en ontmoet veel kunstenaars, waaronder Frank Govers, Fabiola, Mathilde Willink en Aat Veldhoen. Haar leven is één groot kunstwerk.

Ze is een excentrieke, flamboyante verschijning die haar eigen kunstwimpers maakt van karton en soms kleding draagt van Govers of Fong Leng.

Gerda Velzeboer uit Akersloot begint in 2001 met boetseren. Ze komt uit een creatief gezin en is altijd al creatief bezig geweest, in het boetseren heeft zij haar passie gevonden.

Na het volgen van diverse cursussen en workshops begint zij in 2006 met haar eigen atelier 'De dochter van de kolenboer'.

Daar geeft zij les in boetseren en kunnen workshops gedaan worden.

Teddy Reinders begint In 2002 met tekenen en schilderen onder leiding van Chris Duinmeier en werkt zij voornamelijk met pastelkrijt.

Teddy werkt voornamelijk met acryl met de kwast of het mes.

Haar inspiratie krijgt zij van foto's uit de krant of tijdschriften, maar ook uit eigen foto’s. Haar stijl van schilderen is vooral realistisch en soms abstract.