BEATFM

Vrijwilligers informatie Punt Heiloo op zoek naar consulent

Stichting Trefpunt Heiloo zoekt voor haar Vrijwilligers informatie Punt (VIP) in Heiloo een Consulent Vrijwilligerswerk voor 24 uur per week.

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) heeft tot doel vrijwilligerswerk toegankelijk te maken voor iedereen, heeft een groot netwerk van vrijwilligersorganisaties in Heiloo en werkt samen met de gemeente Heiloo en de collega-organisaties in de BUCH-gemeenten en Alkmaar.

Als consulent Vrijwilligerswerk stimuleer je de vrijwillige inzet en maatschappelijke participatie van inwoners en vorm je de schakel tussen vrijwilligers en organisaties waar vrijwilligers werkzaam zijn.

Het VIP is per direct op zoek naar een daadkrachtige, enthousiaste collega die ervaring heeft met het bemiddelen van vrijwilligers die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor een half jaar met mogelijkheid van verlenging.

Reacties kunnen voor 23 augustus naar de Stichting Trefpunt Heiloo gestuurd worden aan het Abraham du Bois-hof 2 of via de mail info@trefpuntheiloo.nl.