Startsein samenwerking Heiloo met Jeugdfonds Sport en Cultuur tijdens Muziekmakkers [VIDEO]

maandag 16 april 2018 10.44 uur | laatst gewijzigd: maandag 16 april 2018 11.46 uur | auteur: BEAT FM

Donderdag 19 april om 19.00 uur geeft wethouder Fred Dellemijn in de Cultuurkoepel in Heiloo het officiële startsein voor de samenwerking van de gemeente Heiloo met het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland. Het wordt een muzikaal startsein want de wethouder luidt de samenwerking in tijdens de opening van ‘Muziekmakkers’.

Vorig jaar besloot het college van Heiloo om in het kader van armoedebestrijding onder kinderen te gaan samenwerken met het Jeugdfonds Sport en Cultuur voor de periode 2017-2020. 

Tamara Roos van het Jeugdfonds Sport en Cultuur ontvangt bovendien ter plekke een cheque van € 5.000  van Theo Groot, manager financieel advies Rabobank Noord-Kennemerland, die blij is met deze samenwerking.

Met ‘Muziekmakkers’, een gratis toegankelijke muzikale instuif voor kinderen in Heiloo, start vervolgens ook het evenement ‘Music Meeting Heiloo’, dat in het weekend van 21 en 22 april plaatsvindt in de Cultuurkoepel op Landgoed Willibrordus in Heiloo. Music Meeting Heiloo heeft dit jaar het thema ‘Kind en muziek’.

Door samenwerking met het Jeugdfonds Sport en Cultuur kunnen kinderen van minimagezinnen in de gemeente Heiloo meedoen aan sportieve en culturele activiteiten.